AUTÓKOZMETIKA ÉS KERÁMIA BEVONATOK

Akkreditált autókozmetikai központként számos csomagot kínálunk, amely magába foglalja a különböző szintű fényezést és javítást, gépi fényezéssel és különféle kerámiavédő bevonatokkal. Service builder szolgáltatásunk segítségével összeállíthatja igényeinek és anyagi lehetőségének leginkább megfelelő csomagot, amelyet meg is rendelhet akár még ma.

Mélytisztasági autókozmetika (4,5-6 óra) €180 -tól
Ez a típusú autókozmetika átalakítja járműve teljes külsejét és belsejét. A folyamat magába foglal egy teljes mosást, vaslerakódás és kátrányfoltok eltávolítását, amelyet a jármű külsejének védelmét szolgáló permetező tömítőanyaggal fejezünk be. A belső tér mélytisztítása után a szagok, foltok és illatok eltávolítása következik, friss végeredményt hagyva maga után. Miután elvégeztük a mélytisztítást, ajánljuk Önnek a nagyszerű értéket képviselő karbantartási munkálatainkat.

Javító autókozmatika (8-9,5 óra) €320-tól
Ez a munkafolyamat megújítja járműve külsejét és magasfényű, védett felületet hagy maga után, kezdve egy teljes biztonságos mosással, a keréktárcsák, a hengerek és a kerékdobok mélytisztításával. Ezt követi a teljes fertőtlenítő folyadék felvitele, majd a mechanikus tisztítás, végül az így létrejött bevonat mérése. A hangsúly a minél több erezet és könnyű karcolás eltávolításán van, amit wax-al való bevonás követ. A hibák 60-70%-a eltávolításra kerül a művelet során.

Autókozmetika (15-16,5 óra) 599 €-tól
Ezen munkaművelet célja a tökéletes külső, kezdve egy teljes biztonságos mosással. Ezt követi teljes fertőtlenítő folyadék felvitele, majd mechanikus mosás. Ezután a kerekeket mélytisztítással, fertőtlenítéssel, polírozással tisztítjuk meg és bevonattal látjuk el. Ezt a tiszta bevonat mérése követi, majd többlépcsős korrekció a mély karcolások eltávolítására. Ezután a festés, finomítás és kerámiabevonat következik (2 éves védelem). A folyamatot követően a hibák 80-90%-a eltávolításra kerül.

Extra szolgáltatások
– Belső mélytisztítás
– 2 éves kerámia bevonat
– 5 éves kerámia bevonat
– Motorház kozmetika
– Szövettető kezelés
– Bőr bevonat/védelem
– Szövet bevonat/védelem
– Kerámia bevonat felújítás/újrafeltöltés
– Fényszórók restaurálása

Add Your Heading Text Here

Address:

Hungary Classics AS Kft
Révay street 6. gf. 7. Budapest, 1065 Hungary

Back to top