SELL YOUR CAR

ELADNÁ AUTÓJÁT?
KEZDŐLAP
A Hungary Classics-ra mindig számíthat a legjobb klasszikus autók és a modern szuperautók felvásárlásában. A legdiszkrétebb, leggyorsabb és legproblémamentesebb eladást biztosítjuk Önnek, arra törekszünk, hogy a legmagasabb szintű vevőtámogatást nyújtsuk a piacon, miközben minden eladónknak teljes átláthatóságot kínálunk.

AUTÓÉRTÉKESíTÉSI LEHETŐSÉGEK
A) Készpénzes értékesítés
Gyors döntéseket hozunk a problémamentes eladás érdekében, amely később sok időt takarít meg az eladóink számára. A megállapodás után az eladási ár néhány órán belül az eladónál lesz. Arra törekszünk, hogy öröm legyen az üzletkötés velünk.

B) Visszavásárlás nem teljesült eladás esetén (visszáru)
Hajlandóak vagyunk minden egyes ügyfélünk igényét kielégíteni. Nem kínálunk mást, csak átlátható ügyleteket, és hangsúlyt helyezünk a kommunikáció fontosságára az üzlet megkötése előtt. Egy üzlet csak akkor lehet sikeres, ha minden érintett fél elégedettségére szolgál.

C) Csere lehetőség
Szívesen mérlegeljük egy autó cseréjét, egy raktáron lévő másik járművel szemben.    YOUR VEHICLE DETAILS

    Kérjük, adja meg az autó gyári opcionális extráinak listáját. Pl.: panoráma napfénytető, fűthető ülések, műholdas navigáció stb..

    Kérjük, adja meg az autó gyári opcionális extráinak listáját. Pl.: panoráma napfénytető, fűthető ülések, műholdas navigáció stb.

    Kérjük, adjon pontos, alapos leírást az autó állapotáról továbbá tájékoztasson minket minden sérülésről, problémáról, ismert hibáról, szükséges munkálatokról stb. annak érdekében, hogy pontos költségbecslést tudjunk készíteni, amihez a munkálatok végén mi is tartjuk magunkat.

    Back to top